2012. december 10., hétfő

Verseny

Halihó!


A hétvégét Kinsey-éknél, az egyik csapattársamnál töltöttem. Csütörtök este mentem át hozzájuk és vasárnap délután jöttem haza. Olyan édes kutyájuk van! Úgy néz ki, mint egy kis farkas!

Nagyon aranyos!


Hétvégén volt pom-pom verseny! Egész héten gyakoroltunk, készültünk rá, mindenki nagyon izgatott volt.

Próba a suliban

Pénteken mindenki kapott a szekrényére néhány bátorító idézetet.

A verseny pénteken és szombaton zajlott, táncosok és szurkolócsapatok versenyeztek. Pénteken suli után mentünk szurkolni az iskola tánccsapatának és egészen estig ott voltunk. Hip-hop számot adtak elő. Nagyon jó volt a hajuk és a sminkük is!

A táncosok


A szombat izgalmas nap volt. Reggel 10-kor átjöttek a lányok és együtt villásreggeliztünk (brunch= breakfast + lunch, amit reggeli- és ebédidő között esznek, reggeli és ebéd helyett). Mindenki hozott valamit; volt quiche (tojásos lepény), áfonyás-krémsajtos lepény (furán hangzik, de finom volt!), croissant... Jó is lenne minden nap ilyen reggelire ébredni!




Jessica, az edző és a barátnője szurkolólányok fotójával dekorált pólót viseltek

Majd reggeli után elkezdtünk készülődni. A hajunk nagyon jól volt feltűzve. Elöl befonták, mint egy hajpánt, hátul is fonás volt, a maradékot összegumizták és begöndörítették. Jessica, az edző fonta a hajunkat, ketten göndörítettek, Cecily, az egyik lány nővére pedig sminkelt, olyan volt a ház, mint egy szalon! A smink is szuper volt. Ezüst szemhéjfesték, nagyon erős vörös rúzs és pirosító. Kicsit meg is ilyedtem, amikor tükörbe néztem... A rúzs olyan erős volt, hogy este még sminklemosóval is alig tudtam lemosni!


Cecily a sminkes

A szalon :)



Elkészültem :)

Ezután Kinsey-éknél ajándékoztunk egy kicsit. Mindenki írt pár bátorító sort a "secret sister"-ének, akit egész héten apró ajándékokkal lepett meg. El kellett játszani a személyt, akit húztunk és csak ekkor derült ki, kitől kaptuk a kis édességeket, ajándéktárgyakat. Vicces volt, kit hogyan mutogattak. Ezután még néhány meglepetést adtunk-kaptunk: karácsonyi gömböt, puha, meleg zoknit, körömlakkot. Cecily-től pedig mindenki egy szerencse-bugyit kapott :D



Az ajándékaim :)

Leah-tól :)

Még egy gyors csapatkép indulás előtt

Még a verseny előtt elmentünk a suliba, gyakoroltunk egy keveset, elpróbáltuk a koreográfiát. Jessica adott néhány tanácsot, bátorított minket, majd elindultunk a versenyre.
3-kor a csarnokban voltunk, a mi előadásunk 7 órára volt kiírva. Addig sétálgattunk, a többi csapatot figyeltük.





Lisa-ék sajnos nem tudtak jönni, mert Lisa-t csütörtökön műtötték és most otthon pihen. Viszont eljött a Rotary-s counselour-öm, Edith az egyik barátnőjével. Nagyon jólesett, hogy eljött és támogatott. Olyan aranyos hölgy! Pénteken együtt megyünk egy karácsonyi programra, ahova mindenki kis harapnivalóval készül, én is majd sütök valami finomságot. Megbeszéltük, hogy valamikor jövő héten együtt elmegyünk vásárolni, vagy csak beülünk valahova beszélgetni egy kicsit.

Visszatérve a versenyre... 6-kor elkezdtünk készülődni, bemelegítettünk, gyakoroltuk az ugrásokat, néhány emelést, majd hamarosan sorra kerültünk. Két csapat volt előttünk, izgatottan vártunk, amikor az egyik rendező odajött hozzánk és mondta, hogy nem viselhetünk semmilyen ékszert, beleértve a cipőfűzőnkön lévő gyöngyöket... Így volt kb 3 percünk, hogy kifűzzük az egész fűzőt, gyorsan leszedjük a gyöngyöket, visszafűzzük és szorosan megkössük. Hát kicsit megijedtünk, amikor ezt meghallottuk, de az utánunk következő csapat segített nekünk.

Készítettünk csapatképet, amit meg is rendeltem, 3 héten belül érkezik meg.

Minden nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat! Sajnos nem mi nyertünk, de egy szuper délutánt töltöttünk együtt.

A téli szünet előtt "candy cane"-t árulunk a suliban (az a sétapálca alakú piros-fehér csíkos nyalóka, amit magyarul árpacukornak szoktak fordítani). Az amerikai filmekben is candy cane-t szoktak küldeni az iskolában karácsonykor. Itt is hasonlóan lehet barátoknak küldeni, amiket a 7. órában juttatunk el annak, akinek küldik. :-)

Candy Cane


Tegnap este megkaptam a csomagot, amit otthonról küldtek! Hihetetlenül jó érzés volt, mindenkinek köszönöm a kis ajándékokat! Nagyon jólesett!!! A drága nagymamám sütije és Milka csoki!!!!! Imádom!!!


De hiányzott!

Mennyország!!!!

Már csak pár nap és szünet! Sam és Sarah is a hétvégén már hazajön. Nagyon jó lesz!

Itt elkezdett esni a hó és ahhoz képest, hogy múlt héten még 20 ºC volt (komolyan...), most -10 ºC.
Remélhetőleg most már elkezd havazni és mehetünk síelni! Alig várom már, hogy síeljünk!

Sok havat haza is! Puszi Nektek! :)

Képek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése