2012. november 30., péntek

Vissza a suliba

Sziasztok!

Utolsó bejegyzésemet írom novemberhez...

Hát ez a hét nagyon hosszúnak tűnt. Az egy hetes szünet alatt hozzászoktunk a jóhoz, hogy addig alszunk, ameddig akarunk, egész nap pihi, nincs lecke... De visszacsöppentünk a hétköznapokba, így megint 6.30-kor kelés, sietés, tanulás...

Ezen a héten minden nap volt pom-pom edzés, ugyanis jövő héten verseny! Egyszer volt talajtorna óránk, 3-szor pedig a suliban gyakoroltunk. Pénteken az egyik közeli suli szurkolócsapatával próbáltuk a gyakorlatsort. Felváltva próbáltuk a koreográfiát, majd a két edző kisebb csoportokat állított össze a két csoportból és így gyakoroltuk az emeléseket, majd az ugrásokat. A koreográfia nagyon szuper lesz! Van benne táncos rész, ugrások, piramisok és szurkolás is. A zene a legjobb! Mindenki imádja!



Körben ülve beszéltük meg, miben volt jó a másik csapat

Egy hetünk van még gyakorolni. Ezalatt egy "Secret Santa" nevű hagyományos karácsonyi ajándékozással lepjük meg egymást minden nap. Mindenkinek van egy "secret sister"-je (titkos nővére),  akinek minden nap valamilyen apró ajándékot adunk. Kis csoki vagy kis plüss... Úgy kell eljuttatnunk hozzá, hogy ne tudja, kitől kapta. Pl. a szekrényébe, az első órai termében vagy ebédkor... Szombaton pedig néhány bátorító sort kell írnunk egymásnak.
Már izgatott vagyok a verseny miatt, bár egy kicsit ideges is, ugyanis ha nem egyszerre mozgunk vagy ha kiesünk a ritmusból, az egész gyakorlat elcsúszik és a piramisoknál is nagyon kell figyelnünk egymásra. Viszont biztos vagyok benne, hogy jól fog sikerülni.

A suliban jól teljesítek, A és B jegyeim vannak és a 7 oldalas töri esszémre is A-t kaptam! :) Jeff nagyon boldog és én is az vagyok. Ms. Gerber, az iskolai titkárnő is megdicsért. Szerdán megváltoztattam az órarendemet a következő félévre, így töri, angol, matek, kórus, tesi és kreatív írás lesznek az óráim. Az első félévben második ebédem volt (két ebédidő van) 11.20-11.50-ig, de januártól az órarendemnek megfelelően korábban fogok ebédelni, 10.25-10.55-ig lesz ebédszünetem. Ami korainak tűnik az ebédhez, de mivel a suli 7.35-kor kezdődik és az órák között csak 5 perc szünetünk van, nincs időnk kajálni.

Holnap egy Rotary-s orientáció lesz azoknak a diákoknak, akik jövőre szeretnének egy másik országban egy évet eltölteni. Itt minden cserediáknak egy prezentációt kell előadnia a saját országáról 5 percben, hogy miért különleges az ország, milyenek az emberek, milyen programok vannak, miért érdemes ott cserediákként egy évet eltölteni, milyen hagyományos ételek vannak, milyen különbségek vannak az USA és az országunk között... Később karácsonyi partit rendeznek nekünk, ahova egy kis ajándékot is kell vinnünk, amit átadunk egymásnak. Reggel fél 9-től este fél 8-ig tart a program, de mivel a többi cserediákkal leszek, jól fog telni. Olyan régen találkoztunk egymással és sajnos ritkán van közös program, már nagyon várom!

Vasárnap Georgetown-ba megyünk Lisa-ékkal, mert a szüleinek egy kis háza van ott és karácsonyi vásárt tartanak.

Bár nem esik a hó, de a legtöbb házon már kint vannak a karácsonyi égők és szinte már minden család feldíszítette a karácsonyfát. Imádom ezeket a karácsonyi fényeket!

Legyen szép hétvégétek!

Puszi!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése