2012. november 2., péntek

Halloween!

Halihó!

Szerdán ünnepeltük Halloween-t!
Halloween miatt nem tartottak edzést, így korán hazaértem.
Már korábban bekészítettük a kis csokiszeleteket és a ház előtt a tökök világítottak. Az utcán nagy volt az élet, jelmezbe öltözött gyerekek kopogtattak édességért "Trick or treat" - "Csokit vagy csínyt" - kiáltással. Olyan édesek voltak! 4-10 éves kis tökök, szellemek, superman-ek... A környéken lakó családok a közeli játszótéren összegyűltek és pizzát sütöttek.
Nekem nagyon bejött ez az ünnep! A Halloween-parti, a tök-készítés, sütőtökös pite, sütőtökös muffin és egyéb édességek és a Halloween-i filmek... Jó volt! :)






Elérkezett november, a hálaadás hónapja! A nagy részét már Lisa-éknál, a második fogadócsaládomnál fogom tölteni. Jövő héten költözöm hozzájuk! Kíváncsian várom, milyen lesz ott! Bár szerintem jól kijövünk majd egymással, mert Maleney vidám, nyitott, optimista lány és Lisa és Steve is szimpatikusak.

A héten csatlakoztam a szurkolócsapathoz! Nagyon tetszik! Főként torna és akrobatika, de táncos elemek is vannak benne. Decemberig versenyszerűen csináljuk, aztán foci- és kosármeccseken szurkolunk majd :)

Ma csak lányok vagyunk itthon, mert Michele-nek és Jeff-nek programja van. Vacsiztunk, most csak lazítunk, filmet nézünk.

Itt vasárnap állítjuk át az órát, 1 órával vissza. Amúgy ez nem mindenhol szokás Amerikában, pl Arizonában nincs óraátállítás, ami fura, mert fél évig ugyanannyi idő van ott, mint itt Coloradóban, fél évig pedig 1 órával később...

Nekünk még 2 hét van a suliból, november 17-től lesz hálaadási szünet. 1 hét pihi! :) (Bár szerintem programokban bőséges lesz...)

Jó hétvégét Nektek! Puszi!!! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése