2012. szeptember 3., hétfő

Labor Day

Sziasztok!!!

A hosszúhétvége főleg pihenéssel telt...

Szombaton volt Jeff szülinapja, szóval este elmentünk vacsorázni. Gulyást ettem, aminek igazából egészen más íze volt, mint az otthoninak, de azért jó volt egy kis hazait enni és 3 hét után először levest... :D

Vasárnap is pihengettünk, estére pedig Victoria-ékhoz mentünk vacsorázni. Fondüt készítettek, sajtfondüt, amibe mindenfélét lehetett mártogatni, kockára vágott kenyeret, almát, paprikát, krumplit. Desszertnek pedig csokifondü volt, amibe különböző gyümölcsöket, almát, banánt, ananászt, piskótát lehetett mártogatni. Hmm, nagyon fincsi volt! Náluk is volt egy cserediák, Karen, Argentínából, de ő nem a Rotary-val van itt. Aranyos lány! Elég messze lakik tőlem, szóval nemigen tudunk találkozni, de örülök, hogy megismertem, talán összefutunk még. Aztán vacsi után kipróbáltuk a Wii-s táncot a tévéjükön, mindenki élvezte :D


Csokifondü nyamm

Táncikáltunk

Karen, Victoria, Kenna, Josie, én :)

Hétfőn nem kellett suliba menni, mert "Labor Day", vagyis a munka ünnepe volt, ami munkaszüneti nap. Délelőtt túráztunk egyet a hegyekben, aztán délután átjött Jake és Denverbe mentünk, ami kb fél órára van Morrisontól. Egy fesztivált rendeztek ott a hétvégén: "Taste of Colorado". Sokféle különleges kaja, édesség volt. Megkóstoltuk a rántott sajtos tésztát, csokival bevont bacont-t, és zöldségekkel töltött sült tortillát. Különböző koncertek voltak közben és ékszereket, táskákat, kézműves dolgokat is lehetett venni.
Sétáltunk Denver központjában is, ahol hatalmas felhőkarcolók vannak. Rengetegen voltak! A sétálóutcán csak busz közlekedik, amin ingyenesen lehet utazni.

Nagyon szép volt a kilátás!


Zöldségekkel töltött sült tortilla ;)


Downtown Denver

Aztán hazajöttünk. Kellie csinált vacsit: salátát, müzlis-kókuszos csirkemellt és főtt kukoricát. Jake még maradt vacsorára, aztán hazament.

Nálatok is megkezdődött a suli, remélem minden jól telt az első napon! Mi már a 3. hetet járjuk...

Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése