2012. szeptember 10., hétfő

Olasz fesztivál

Halihó!!! :)

Tegnap egy olasz fesztiválon voltunk Lakewood-ban. Josie, Kellie, Jeff és én mentünk, mert Michele még Los Angelesben volt a nővérével. Nagyon jó volt! Olasz kaják (főleg pizza), különböző fellépők, énekesek, zenészek. Volt, aki Frank Sinatra-dalokat énekelt, zászlódobálók jöttek Olaszországból, táncosok léptek fel és olasz órákat is tartottak. Egy olasz játékot is ki lehetett próbálni, a Bocce-t, aminek az a lényege, hogy először elgurítanak egy kis golyót és utána a játékosoknak minél közelebb kell dobni a nagyobb golyójukat ehhez. A gyerekek szőlőt taposhattak, amiből aztán bort készítenek. Nagyon élvezték :D És arcfestés is volt nekik. Ettünk pizzát és fagyit is (ami azért nem volt olyan jó, mint az olasz pizza és az a fagyi, amit Olaszországban ettünk... :P )




Bocce 


Szőlőtaposás...

Ma Cross Country-n először jól megkínoztak minket. Rengeteg hasizom-gyakorlatot csináltunk. Viszont a futás nem volt olyan vészes. Egy közeli hegyre futottunk, aminek a tetején víz volt! Kezdem megszeretni a futást! :D És Mrs Porter-től kaptam egy leopárd-mintás bögrét, mert több, mint 3 percet javítottam a saját rekordom a múltkori versenyen! :)

És mivel ma hétfő van, Yogurt Land-ba mentünk Josieval. Elég sokan voltunk, mert jöttek Josie barátai is, akikkel együtt táboroztak a nyáron. Jajj, imádom ezt a helyet!!! Annyi finomság van! :D

Josie, Danny, Anna és én 

Slider és Jake 

Először itt kiválasztod a fagyit, amit kérsz...

Aztán különböző édességek közül választhatsz hozzá:


Nagyon nagyon jó volt!!!

Legyen szép hetetek! Puszi! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése