2012. szeptember 8., szombat

Cross Country, Lyons

Halihó!!!

A héten a suliban az angol tesztem 100%-os lett!!! :D Nagyon örülök neki! :)

Csütörtökön Cross Country csapat fotózás volt, Red Rocks-ban, ami nagyon szép hely. Hatalmas vörös sziklák vannak és sokszor tartanak koncertet ott. A szabadtéri színpad nézőtere óriási.
A fotózás után ott volt edzés, de szerencsére nem olyan nehéz.



Aztán délután Michael Smith jött el hozzánk a Rotary-ból. Ő felel a Horvátországból, Csehországból, Magyarországról, Romániából, Szlovákiából és Törökországból érkező cserediákokért. Most találkoztam vele először, nagyon kedves. Mondta, hogy ha bármi kérdésem, problémám van, nyugodtan forduljak hozzá. Boulder-ben lakik, az ottani klubhoz tartozik. Jövő hétvégén lesz egy orientáció a cserediákoknak, valószínűleg ott is találkozom vele.

Szombaton Cross Country találkozó volt, tehát a pénteki edzés lazább volt és jógáztunk... Annyira jólesik a jóga levezetésként! Az edzés után pedig Hanna-nál volt csapatvacsi. Spagetti volt, ami nagyon nagyon finom volt és sok-sok süti. Jó volt a hangulat, nagyon jól éreztük magunkat.





Ma Kellie a pom-pom csapattal egy focimeccsen táncolt, Josie-nak pedig ACT-vizsgája volt, ami olyasmi, mint nálunk az érettségi, szóval ő ma kihagyta a Cross Country-t, de én azért futottam.
Reggel Jeff vitt a sulihoz, ahonnan sulibusszal mentünk a versenyre. Lyons-ban volt, nagyjából másfél órára a sulitól. Elég korán indultunk, 7 órakor, mert a suli egyik csapata 9.30-kor futott. Mi csak 11.35-kor, szóval addig a többieknek szurkoltunk. Tök jó érzés futás közben, ha szurkolnak neked! Nagyon sokan voltak, 3000 résztvevő volt! Mint minden alkalommal, most is 5 km-t futottunk. Szerencsére semmilyen nagyobb hegy nem volt a versenyen. Sikerült javítani az időmön, 30 perc 23 mp alatt futottam le. Ez a legjobb időm eddig, szóval most nagyon boldog vagyok :)
A futás után egyből jöttünk is haza, délután pedig csak itthon voltunk, pihentünk, filmet néztünk. Csak hárman vagyunk itthon, mert Michele elment a nővérével Los Angeles-be és csak holnap este jön vissza.





Este Kellie csinált vacsit, aztán focimeccset néztünk. Nebraska-California játszott. Nem teljesen értem a szabályokat, de jó volt! Utána dominót játszottunk és a kertben tűznél mályvacukrot sütöttünk. Nagyon fincsi volt! :)


Holnap egy olasz fesztivál lesz Lakewoodban, pár percre tőlünk. Valószínűleg elmegyünk oda. Olasz ételek és különböző fellépők, jól hangzik! :)
Majd beszámolok róla!

Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése