2012. szeptember 23., vasárnap

Rugby, Romney

Hello!!!

Pénteken Broomfieldben futottunk, ahol a suli csapata 2. helyezést ért el. Nagyon szoros volt a verseny!
Az első 5 futó pontját nézik, ami azonos volt az 1. helyezett iskoláéval, ezért a 6. futó eredménye alapján ők nyertek... Ez van, legközelebb jobbak leszünk!

Péntek este pedig megnéztük itthon az Éhezők viadalát. Nekem nagyon tetszett. A könyvet sajnos még nem olvastam, de biztosan el fogom!

Szombaton rögbi meccsre mentünk. Nem a legnépszerűbb sport Amerikában, de azért játszák. Egy stadionban rendezték Glendale-ben. Nem teljesen értettem a szabályokat, de izgalmas volt! Igazából olyan, mintha az amerikai és az európai foci keveréke lenne, a játékosok a kezüket és a lábukat is használhatják. A meccs után tüzijáték is volt, élveztük! :)





Vasárnap Mitt Romney tartott beszédet a sulinknál. A iskolai kórus énekelt, a zenekar játszott és egy country-énekest is meghívtak. Rengetegen részt vettek rajta, 7000 ember jött el. A választás novemberben lesz, és a legesélyesebb elnökjelöltek Obama és Romney!



Holnap csapatvacsi lesz! Tök jó! Kedden pedig Jason Mraz koncert! Alig várom!

Jövő héten "spirit week" a suliban, ami olyasmi, mint nálunk a diákdiri választás. A végzősök nevet adnak a napoknak és annak megfelelően kell mindenkinek öltöznie. Például hétfőn Amerika színeiben, egyik nap neon színekben kell menni, pénteken leopárdmintás ruhákat kell viselnünk :)

"Spirit Week"

Puszi!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése