2012. szeptember 20., csütörtök

Gólyaavatás, csapatvacsi

Halihó!

Gyorsan eltelt ez a hét!

Hétfőn szokásosan Yogurt Land-ba mentünk Josie-val és Danny-vel. Így mindig jól indul a hetünk! :D

Tesin kickball-t játszottunk, ami a baseball-hoz hasonló népszerű csapatjáték. 2 csapat és 4 bázis van. A játéktéren feláll az egyik csapat, gurítja a labdát, a másik csapatból egy-egy embernek vissza kell rúgnia és gyorsan az egyik bázisponthoz futnia, ahol biztonságban van, majd továbbfutni a következő bázishoz. Akkor szerez pontot, ha visszaér ahhoz a bázishoz, ahonnan indult. Ha a labdát a rúgáskor még a levegőben elkapják vagy ha kidobják a futót, a játékos kiesett. Ha 3-an kiesnek, a csapatok helyet cserélnek. 5 helycsere után a több pontot szerzett csapat nyer. Nekem nagyon tetszik!

Cross Country-n hétfőn egy közeli golfpályánál lévő hegyen tartottuk az edzést, kedden a környéken lévő játszóterekhez futottunk el és mindegyiknél eltöltöttünk 5-10 percet. Szerdán pedig a focipálya körül néhány kört. Mrs Porter mindig kitalál valami újat. A futás sokszor fárasztó, viszont a csapat nagyszerű!
Pár napja kaptuk meg a csapatfotót, íme:


Ma gólyaavatást tartottunk a 9.-eseknek. A focistákkal kellett különböző feladatokat teljesíteniük és különböző jelmezeket viseltek közben. Nagyon vicces volt!

A gólyák :D



Utána lazításként jógáztunk, mivel holnap verseny lesz Broomfield-ben, egyből suli után indulunk.



Jóga után pedig Jessicához mentünk csapatvacsira. Spagetti volt a menü, remekül telt a délután! Szeretem ezeket a közös programokat!



Szombat este rögbi meccsre megyünk Jeff, Michele, Kellie és én. Még nem láttam rögbit, szóval izgalmas lesz! A játék után pedig tüzijáték is lesz! :) Jól hangzik!

Vasárnap Mitt Romney (a Republikánus Párt elnökjelöltje) tart beszédet a sulinkban, amin mi is részt veszünk. Az elnökválasztás 2012. novemberében lesz. Barack Obama mellett Romney a legesélyesebb elnökjelölt. Így lehet, hogy Amerika következő elnökét láthatom élőben ;D

Michele mondta, hogy kedden Red Rocks-ban Jason Mraz koncert lesz, amire vett nekünk jegyet. Szuper! :D Már alig várom!

Puszi Nektek, hamarosan írok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése