2012. augusztus 31., péntek

Cross Country meet

Hahó!

A héten a suliban írtunk pár tesztet, töriből és angolból, ami csak abból a szempontból volt nehéz, hogy az angol vers elemzése még nem megy annyira. Viszont Jeff segít a töriben, elmagyarázza, így azért egyszerűbb. Fotózáson tök jó fotogramokat csináltunk, tesin pedig 1 mérföldes (1,6 km) futást mértek.

Tegnap a futás után jógáztunk, ami nagyon jólesett! Utána Josie-val és az egyik barátjával, Danny-vel Jogurt Land-ba mentünk, ami nagyon jó hely! Először kiválasztod a fagyit, utána pedig, hogy mit kérsz rá. Különböző gyümölcsök vannak, eper, kivi, banán, sárgadinnye, görögdinnye vagy tehetsz rá kekszdarabokat, csokidarabokat, gumicukrot is. Az egészet te válogathatod össze magadnak és a végén lemérik és a súly alapján fizetsz. Nekem nagyon tetszik!

Ma ebéd után Cross Country találkozóra mentünk, ami annyit jelent, hogy sok iskolából összejönnek a futók és 3 mérföldet (= 5 km-t) futnak. Ilyenkor előre megbeszéli a csapat, hogy milyen ruhába menjünk suliba. A mai "egyenruha" batikolt póló, futógatya és hosszú szárú zokni flip-flop papuccsal volt. Pontosan olyan jól nézett ki, amennyire hangzik :D A hajunkba pedig Mrs Porter-től kaptunk szalagot, amire rá volt írva a nevünk.
Ilyen program minden héten egyszer van, különböző helyszíneken. Ma Colorado Springsben volt, ami 2 órára van a sulitól. Az egész csapat együtt ment a sulibusszal. Igen, a sárga, tipikus amerikai iskolabusszal :D Jó volt a hangulat, hogy mindenki együtt ment, a szülők hoztak snack-eket, ásványvizet és üdítőket. (Ezeket mindig más szülő hozza.)
Nagyon meleg volt, de lefutottuk!

A pompázatos egyenruha

A sulibusz ;)

Fél 7-re értünk vissza. Éppen röpi meccs volt a suliban, úgyhogy beültünk mi is szurkolni. Természetesen a mi sulink csapata nyert! :)


A meccs után a lányokkal elmentünk kajálni Morrison-ba. Már nagyon éhesek voltunk, Josie-val hamburgert ettünk.

Vacsi a lányokkal :)

A következő hétvége 3 napos hosszúhétvége lesz, hétfőn nem kell suliba menni, mert a munka ünnepe lesz. Végre pihenhetünk kicsit! Bár vannak programok a hétvégére: elmegyünk Denver belvárosába, ami elég izgalmasnak hangzik, vacsizni megyünk Victoria-ékhoz, Josie barátnőjéékhez és lehetséges, hogy túrázni is megyünk.

Nektek is jó hétvégét! Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése