2012. szeptember 13., csütörtök

Hétvégi program

Hali!!!

Jajj, annyira izgatott vagyok!!! Hétvégén lesz az első Rotary orientáció Aurorában! és már nagyon várom!!! Most találkozom először a többi cserediákkal, és az évi eseményekről is szó lesz. Nagyon kíváncsi vagyok a többiekre! :)

Ma Cross Country meet volt Colorado Springsben. Mint a többi versenyen, itt is 5 km-es volt a táv. Elég meleg volt, de szerencsére sok árnyékos rész volt. Egy rövid hegyes rész volt csak, de az nagyon meredek! A futás után pedig Ms Porter muffin-t és brownie-t hozott nekünk :)

Amúgy pont egy hónapja vagyok itt Coloradóban. Gyorsan eltelt ez a pár hét, lassan kezdem megszokni az itteni életet... Nagyon örülök, hogy itt tölthetem a cserediákévemet és hogy ilyen aranyos a fogadócsaládom! Szerencsére az angol is egyre jobban megy, elég jól értem, de még a beszéden van mit fejleszteni...

Szóval már nagyon izgatott vagyok a hétvége miatt! Majd beszámolok róla! ;)

Nektek is legyen jó hétvégétek! Hamarosan írok! Puszi!!!

2 megjegyzés:

  1. Szia.
    Olyan jó, hogy rátaláltam erre a blogra. :) Már rég olvasok ilyen cserediák blogokat az USA-ról, de eddig még az összes 2-3 éves blog volt, amit már rég nem írtak... Végre egy blog, ami most íródik. :)
    Olyan szerencsésnek tartalak, nekem nagy álmom egy ilyen csereév az Egyesült Államokban, ezért szeretnék kérdezni tõled.
    Hogy kerültél ki, mit kellett csinálnod, hanyadikos vagy, itthon ezt a tanévet is beszámítják majd vagy újra kell járnod?
    Elõre is köszönöm a válaszodat!
    And good luck for the year :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Örülök, hogy olvasod a blogom! Cserediáknak lenni fantasztikus! :)
    A Rotary programmal vagyok Amerikában (http://www.rotary.hu/). Most 11-es vagyok itt, de ezt az évet nem számítják, ezért ha hazamegyek újra kell járnom. Kövesd továbbra is a blogot! :)

    VálaszTörlés